Esilav2 Jpa Gov My

If you are looking for Esilav2 Jpa Gov My account login information, then here are the right place. You can easily access the login portal without any issues.

eSILA -Portal Rasmi Pembangunan Modal Insan-

https://esilav2.jpa.gov.my

Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia. Bahagian Pembangunan Modal Insan. Kluster Pembangunan Strategik Dalam Perkhidmatan. Aras 3, Blok C2, Kompleks C. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. 62510 W.P.PUTRAJAYA . 3) Permohonan perlanjutan cuti belajar/ penajaan Pegawai Awam perlu dilaksanakan melalui portal MySelf (https://myself.jpa.gov.my)


eKeputusan – Sistem Semakan Keputusan Tajaan JPA

https://esilav2.jpa.gov.my/online_progs/ekeputusan/home.php

Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia. . Penafian. Kerajaan Malaysia dan Jabatan Perkhidmatan Awam adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada, ataupun syarikat yang disyorkan oleh JPA. v51.


eSILA

esilav2.jpa.gov.my/esila_new/login_2.php

Portal Biasiswa JPA – eSILA. Halaman Utama | Hubungi Kami Penafian: Kerajaan Malaysia dan Jabatan Perkhidmatan Awam adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada, ataupun syarikat yang disyorkan oleh JPA.


Esilav2 Jpa Gov My – poosant

https://poosant.blogspot.com/2021/05/esilav2-jpa-gov-my.html

This is a free and comprehensive report about esilav2.jpa.gov.my is hosted in on a server with an ip address of 202.75.5.91. Pelajar akan ditaja di peringkat ijazah pertama di universiti awam, politeknik premier dan government linked university (glu) yang telah ditetapkan oleh jabatan perkhidmatan awam (jpa).


MySELF – Malaysian Student Engagement Online Feed

https://myself.jpa.gov.my/home.php

MySELF (Malaysian Student Engagement Online Feed) adalah aplikasi atas talian yang disediakan khas kepada pelajar dan pegawai tajaan JPA untuk mengemaskini dan menguruskan maklumat tajaan mereka secara layan diri dengan menggunakan kaedah ‘Single Sign-On’.

See also  Mi Portal Colegial

FREQUENTLY ASK QUESTIONS (FAQ) PROGRAM KHAS JEPUN, KOREA …

https://pocketdatav2.jpa.gov.my/public/pdf/1b2358c074b5f3810278b4e11b8d8e99/FAQ JKPJ…

diumumkan melalui laman sesawang https://esilav2.jpa.gov.my/ pada 30 Julai 2021 (Jumaat) jam 5.00 petang. Pelajar yang tidak menerima sebarang notifikasi dalam tempoh 90 hari selepas tarikh permohonan adalah dianggap tidak berjaya. *Dikemaskini pada 8 Jun 2021 Aktiviti Tarikh / Hari 10 Jun 2021 (Khamis) Permohonan ditutup 23 Jun 2021 (Rabu)


TAWARAN PENAJAAN JABATAN PERKHIDMATAN AWAM (JPA) BAGI …

https://pocketdatav2.jpa.gov.my/public/687f6135dce7743d42cbca15131f1502

[email protected]jpa.gov.my (talian dan emel ini hanya aktif dalam tempoh permohonan dibuka sahaja iaitu mulai 11 sehingga 23 Mac 2021). 3.5 Sesi soal jawab secara langsung juga diadakan sepanjang tempoh


Program Dermasiswa B40 2021 JPA Bagi Lepasan SPM Tahun 2020

https://ecentral.my/dermasiswa-b40-2021

Keputusan permohonan penajaan ini dijangka akan diumumkan melalui laman sesawang eSILA https://esilav2.jpa.gov.my pada penghujung Og

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *