Tatimet E Mia

If you are looking for Tatimet E Mia account login information, then here are the right place. You can easily access the login portal without any issues.

Log On

https://efiling.tatime.gov.al

E-Tax Shqipëri Mirëseerdhët. Nëse tashmë jeni i regjistruar në efiling mund të hyni në sistem. Në të kundërt duhet të regjistroheni që të hyni në sistem. Regjistro.


e-Shërbime – Tatime

https://www.tatime.gov.al/c/7/e-sherbime

Të rejat e fundit. Rikujtesë për aplikim për pajisje me Çertifikatë Elektronike për Fiskalizimin. 04.06.2021; Fillon zbatimi i Planit të masave për sezonin turistik …


DPT – Tatime

https://www.tatime.gov.al

Të rejat e fundit. Rikujtesë për aplikim për pajisje me Çertifikatë Elektronike për Fiskalizimin. 04.06.2021; Fillon zbatimi i Planit të masave për sezonin turistik …


Detyrimet e mija – DPTTV

https://dpttv.gov.al/detyrimet-e-mija

BASHKIA TIRANË Drejtoria e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore Rr. e Kavajës, Nd.203, H.1, 1023 Tel. : +355 4 241 9705 Email : [email protected]


Tatimet E Mia Login | carfare.me 2019-2020

https://www.carfare.me/2019/10/14/tatimet-e-mia-login

The next thing you should consider are Tatimet E Mia Login . It will becomes easier and more convenient to Tatimet E Mia Login. For going further into this article …


Platforma Qëndrore e Faturave e Administratës Tatimore

https://efiskalizimi-app.tatime.gov.al/self-care

Platforma Qëndrore e Faturave e Administratës Tatimore


Tatime – Fiskalizimi: Pyetjet e shpeshta

helpdesk.tatime.gov.al

Fiskalizimi: Pyetjet e shpeshta Te gjitha pyetjet, paqartesite dhe cdo gje do te mund te informoheni ne kete faqe. Ligjore Platforma SelfCare Çertifikata Elektronike …


Udhezuesi i Perdoruesit per Modulin e Listepagesave …

www.ek-sk.com/files/Udhezues per listepagesat.pdf

Direktoria Tatimet e Mia Faqja Tatimet e Mia eshte vendi juaj i punes ne portalin e-Filing, te Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve (DPT). Ketu mund te realizoni …


Menutë e E-Filing – YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=Wnj4lDrVZGk

Informim për sistemin e ri të deklarimit elektronik E-Filing

See also  Krogerfeedback Com Survey

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.